Tässä vaiheessa pitäisi olla mennyt kuukausi. Kirjassa on virheellistä tietoa. Laitetaan kolme päivää, sillä siinä ajassa kaikki ehtii tapahtua.

4. marraskuuta 01, sää: myrskyinen

Witch menee Elyonin talolle. Se on autio. Cornelia taikoo kanervia Elyonin pihalle. Tytöt muistelevat ensimmäinen marraskuuta tapahtuneita asioita: hirviöitä ja sen sellaista.

Irma, Taranee ja Cornelia menevät Willille kylään. Salama katkaisee sähköt ja Taranee loihtii tulipalloja. Will esittelee taitojaan sähkölaitteiden kanssa - hän on antanut niille kaikille nimet. Jääkaappi on James, televisio on Billy, tietokone on George ja tulostin Mildred. Tytöt juovat teetä ja istuvat kynttilän valossa. He eivät tiedä, mitä uusista voimista pitäisi ajatella. Irma katsoo televisiosta dokumenttia jääkarhusta, ja Taranee saa tulostettua biologian esitelmänsä.*

Sillä välin Hay Lin menee kotiin. Hänen isoäitinsä Yan Lin on sairaana. Hay Lin esittelee kykyjään Yan Linille ja Yan Lin antaa kahdentoistaportin kartan

* Mistäköhän Taranee pitää esitelmänsä? Tykkään haasteista ja ehkä Taran esitelmä tullaan joskus julkaisemaan tällä sivulla. Pysykää linjoilla.