31. lokakuuta 01

Ulkona sataa. Hay Lin istuu huoneessaan ja puhuu Irman kanssa puhelimessa. "Älä utele, Irma. Näet sitten illalla asuni." Hay Lin on hyvä ompelussa ja on suunnitellut asunsa itse. Se on hyvin noitamainen.

Halloweenjuhlat ovat hauskoja vapaamuotoisen asun  takia. Nyt ei ole halloween - pahoittelut muuten ajankohdasta, jolloin julkaisin tämän. Voit olla noita, hirviö, muumio, vampyyri, enkeli, piru, supermies tai jotain muuta vastaavaa. Witchtytöt luonnollisesti pukeutuvat noitamaisesti, koska ovat noitia. Itseänikin viehkoo eniten noitatyyli. On kiva näyttää kauniilta ja myrkylliseltä.

Irma taas valmistautuu tärkeään iltaan menemällä kylpyyn. Kylvyssä hän huomaa, kuinka pystyy ajatuksen voimalla liikuttelemaan vettä. Kylpeminen on hauskaa, mutta myös muut (kuten kylpyhuoneeseen haluava isä) pitää ottaa huomioon. Sen jälkeen Irma valitsee asua. Yht'äkkiä kuin taikaiskusta hänen vaatteensa vaihtavat väriä keltaisista sinisiksi.

Will menee kylään Taraneelle. He ovat kumpikin uusia oppilaita, mutta outoa, että Will (8-lk) haluaa hengata Taraneen (7-lk) kanssa. Kun Will palaa Taraneelta pyörällä, hän näkee kirjakaupan ikkunassa heijastuksena taikaminänsä.

Cornelialla on asu mietitty ja kaikki valmiina, mutta hänen vanhempansa eivät päästä häntä sotkuisen huoneen takia lähtemään. Cornelia saa maagisten kykyjensä avulla huoneen siivottua käden käänteessä ja juhlat odottavat.

Kello näyttää jo yhdeksää, mutta Will ei ole vielä lähtenyt. Hän tuntee itsensä rumaksi ja ulkopuoliseksi. Äiti suostuttelee Willin takaisin juhliin. He menevät Taraneen kanssa kaksi tuntia myöhässä.

Sheffield Instituten halloweenjuhlissa on paljon koristeita: serpentiiniä, kurpitsalyhtyjä, ilmapalloja ja muuta vastaavaa. Juhliin ovat tulleet kaikki koulun oppilaat*. Witchtyttöjen lisäksi Cornelian paras kaveri Elyon on mukana juhlissa. Myös Martin pukeutuneena muumioksi on valokuvaamassa juhlakansaa. Koulun oppilas Matt Olsen laulaa ja soittaa kitaraa. Juhlissa on myös kutsumattomia vieraita, kuten oikea hirviö ja Cedric**. Irma muuttaa Martinin näkymättömäksi. Juhlissa on tarjoolla paljon ruokaa, jota pahikset hamstraavat. Vathek (hirviö) jahtaa Williä, mutta Will pääsee aina livahtamaan karkuun. Ilta huipentuu kurpitsan sytyttämiseen. Pukukisan voittaa oikea hirviö ja lyhdyn syttyessä pahisten laittamat raketit lentävät. Onneksi Taranee osaa ohjailla niitä.

Päivä päättyy todella uskomattomasti - Witchtytöt halaavat toisiaan järkytyksestä ja Collins yrittää sammuttaa paloa.

Tarina jatkuu huomenna. Mitä tuleekaan tapahtumaan 1. marraskuuta? Olen ykkös witchfani, joten kysymyksiä tarinasta saa esittää. Älkää kuitenkaan kysykö uusista saagoista (Ragorlang jälkeen), koska niitä en ole lukenut. Aijon tietenkin lukea ja kertoa niistä. Voitte seurata myös Witchtyttöjen vanhenemista. Tulethan huomenna uudestaan, niin saat tarinalle jatkoa. Voit lisätä tämän sivun kirjamerkkipalkkiin klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä.

* Järjestääkö sinun koulusi yömyöhään kestävät halloweenjuhlat? Tuskin. ** Henkilön nimi on siis Cedric, vaikkei sitä tarinan tässä kohtaa kerrota.